Mustikkamaantie 2, 00570, Helsinki, Finland
BOATMAN GROUP

RIDGID

Aquaspirit har tillverkat i många år och på senare tid flyttat till fritidsbranschen med sin unika utveckling av aluminiumskrov och dess implementering i design och tillverkning av Ridgid Inflatable Boat.

ALUMINIUM 5083

Alla AQS-båtar är byggda av Aluminium 5083 som är känt för exceptionell prestanda i extrema miljöer. 5083 är mycket resistent mot angrepp från både havsvatten och industriella kemiska miljöer. Alloy 5083 behåller också exceptionell styrka efter svetsning.

HÖG KVALITET

Alla skrov testas och testas av oss i Atlanten för att få motorerna att para ihop med skrovet perfekt för att ge dig bästa möjliga prestanda. Med valet av en överlämning på vattnet kan du vara säker på att vi lägger båtarna genom deras steg innan leverans.

TILLVERKNING

Handsvetsad verkar av precisionsingenjörer med många års erfarenhet. Mer anpassad till tillverkning av militärfarkoster är det tydligt att se hållbarheten i skrovkonstruktionen. Hållbarhet och design ligger alltid i spetsen för varje Aquaspirit Rib.

MOTORNS

Du kan ha vilken typ av utombordsmotor som helst på baksidan av din AquaSpirit. Här levererar vi Mercury eller Yamaha utombordare som vår föredragna motor. Med den senaste drivningen av trådteknik och den senaste ekonomiska generationen av motorer med låg brännskada kan du vara säker på utmärkt kraft och minimala utsläpp.

GRÖNA REFERENSER

Miljövänlig; Varje skrov är byggt av återvunnet aluminium som är ett inert element som inte ger någon miljöförstöring eller läckage av plast och skadliga hartser i den naturliga miljön till skillnad från GRP. Starkare och lättare än skrov av aluminium i GRP gör motorer automatiskt effektivare RUA som producerar mindre kol per kg än någon annan båt eller konventionell ribba på marknaden.

AQS-NYHETER

KONTAKT

​Boatman Group Oy

Mustikkamaantie 2, 00570,
Helsingfors, Finland

Tfn: 358 500 457 623

E-post: info@aquaspirit.fi
Webb: aquaspirit.fi

SÖK DENNA SIDA

TOP