Mustikkamaantie 2, 00570, Helsinki, Finland
BOATMAN GROUP

RIDGID

Aquaspirit on valmistanut useita vuosia, ja viime aikoina se on siirtynyt vapaa-ajan alalle ainutlaatuisella alumiinirunkojensa kehittämisellä ja sen toteuttamisella Ridgid-kumiveneiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

ALUMIINI 5083

Kaikki AQS-veneet on valmistettu alumiinista 5083, joka tunnetaan erinomaisesta suorituskyvystä ääriolosuhteissa. 5083 on erittäin kestävä sekä meriveden että teollisuuden kemiallisten ympäristöjen hyökkäyksille. Seos 5083 säilyttää myös poikkeuksellisen lujuuden hitsauksen jälkeen.

KORKEALAATUINEN

Kaikki rungot ovat merikokeiluja ja testattu Atlantilla, jotta moottorit muodostavat parin rungon kanssa parhaan mahdollisen suorituskyvyn saamiseksi. Valitsemalla vedenvaihdon voit olla varma siitä, että laitamme veneet vauhdin läpi ennen toimitusta.

VALMISTUS

Käsin hitsatut näyttävät tarkkuusinsinööreiltä, ​​joilla on vuosien kokemus. Sotilasalusten valmistukseen paremmin sovitettuna on selvää nähdä rungon kestävyys. Kestävyys ja muotoilu ovat aina kaikkien Aquaspirit-kylkiluiden eturintamassa.

MOOTTORIN

Voit asettaa minkä tahansa tyyppisen perämoottorin AquaSpirit-laitteen takaosaan. Tässä toimitamme Mercuryn tai Yamahan perämoottorit ensisijaiseksi moottoriksi. Viimeisimmällä langatekniikalla ja uusimmalla taloudellisella vähärasvaisen moottorisukupolven avulla voit olla varma erinomaisesta tehosta mahdollisimman pienillä päästöillä.

VIHREÄT VALTAKIRJAT

Ympäristötunnollinen; Jokainen runko on valmistettu kierrätetystä alumiinista, joka on inertti elementti, joka ei aiheuta ympäristön pilaantumista tai muovien ja haitallisten hartsien huuhtoutumista luontoon, toisin kuin GRP. Vahvemmat ja kevyemmät kuin GRP-alumiinirungot tekevät moottoreista automaattisesti tehokkaamman RUA: n, joka tuottaa vähemmän hiiltä / kg kuin mikään muu markkinoiden vene tai tavanomainen kylkiluu.

AQS-UUTISIA

OTTAA YHTEYTTÄ

​Boatman Group Oy

Mustikkamaantie 2, 00570,
Helsinki, Finland

Puh: 358 500 457 623

Sähköposti: info@aquaspirit.fi
Verkko: aquaspirit.fi

HAE TÄLTÄ SIVULTA

TOP